Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Aradszky László régi slágerére mintegy 580 szépkorú vonult be a városi stadion frissen nyírt gyepére, hogy részt vegyenek a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Szépkorúak Sporttalálkozóján.  A nemes küzdelemhez minden adott volt, hogy a nap végére mozgalmas, gazdag élményekkel, szép emlékekkel a szívükben térjenek haza a versenyzők. Jó volt látni ennyi, a korukat meghazudtoló mozgékony, vidám  nyugdíjas éveit töltő embert. Ez a nap nem a gondokról szólt.  Ez a nap az aktív életről, barátságról és a sportról szólt!

Nyíregyházán évek óta működik a Szépkorúak Sportklubja, ahol a tagok hetente egy alkalommal birtokba vehetik a stadion eszközeit, berendezéseit –  persze mindezt ingyen.  Négy év alatt a részvevők száma megduplázódott, ami a szervezők bevallása szerint nem kis meglepetést okozott nekik.

Az idei versengésen az  580 nevezett  atlétikában, tekében, teniszben, kosárra dobásban és játékos vetélkedőkben mérhették össze erejüket. Ebben az évben újdonságként az ulti is bekerült a versenyszámok közé. Összesen 20 kategóriában hirdettek győztest a nap végén. Eredményhirdetés után a résztvevők Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának  vendégei voltak egy ízletes ebédre. A rendezvény fővédnöke dr. Kovács Ferenc polgármester volt.  A díjakat dr.  Ulrich Attila alpolgármester adta át.

Katt a képre a galériához!

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu

 

 

Klikk a képre a galériához! – Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu

 

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22