Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

“Érpatakon szívesen felállítjuk a kiváló államférfi, vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr szobrát!” – írja  Orosz Mihály Zoltán Facebook üzenetében Perkáta polgármesterének, Somogyi Balázsnak.

Orosznak valószínűleg már csak azt kell eldöntenie, hogy Mindszenty József  jobbján, vagy esetleg balján állítsák fel vitéz nagybányai Horthy Miklós szobrát.  Érpatak polgármestere abban is biztos lehet, hogy  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye  ismert településének egyszerű lakói nem fognak ellenállni, ugyanis nekik úgy van jól ahogy Orosz mondja.   A képviselőtestület meg olyan amilyen – gyakorlatilag “lélegeztetőgépen” tartják Oroszt a 2014-es választások óta. Orosz Mihály Zoltán azt és úgy tesz  ahogyan azt jónak látja, és ha épp Horthy szoborra szottyan kedve akkor Érpatakon bizony Horthy szobor lesz.

Hogy miből finanszírozná az egyébként csőd szélén billegő település Orosz újabb ötletét nem tudható, de ha rábólint Perkáta polgármestere az ajánlatra abban biztos lehet az olvasó, hogy Érpatak lakosai fogják megszenvedni a döntést.

“Tisztelt Perkáta Önkormányzatának Képviselő-testülete, Tisztelt Somogyi Balázs polgármester úr!
Mottó: “Bármit is hoz a jövendő, kérve kérek minden magyart, aki e névre méltó és akár otthon szenved némán az idegen uralom alatt, akár kiüldözötten keres magának és családjának fedelet, meg falatot széles e világon: temessen el minden pártviszályt és személyes perpatvart és csak egyetlen egy célra vesse tekintetét, fordítsa minden erejét és csakis ezért dolgozzék, meg imádkozzék.” (vitéz nagybányai Horthy Miklós)”

Érpatakon szívesen felállítjuk a kiváló államférfi, vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr szobrát!

Tisztelettel: Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere”

 

 

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22