Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Szombaton rendezték meg Nyíregyházán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a területi mentőcsoportok megyei versenyét a Bujtosi városligetben. A verseny feladatokban kilenc állomáshelyen kellett bizonyítania  az ötfős csapatoknak.

Az érdeklődők megtekinthették a Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesület kutyás kereső, a „Rétköz 8” Ibrányi Járási Mentőcsoport sárkányrepülős bemutatóját, a Felső-Tisza-vidéki Búvár és Mentő Egyesület technikai eszközeit, a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóságának elsősegély-nyújtással, újraélesztéssel kapcsolatos felkészítését.

A rendezvényen  a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzmegelőzési Bizottság megelőző anyagokkal készült az érdeklődők tájékoztatásra, valamint a programra kilátogatók a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság technikai eszközeit is megtekinthették.

A verseny összesítése után az első helyezett a „Kraszna”- Mátészalkai Járási Mentőcsoport (Nagyecsed ÖTE) lett, a Nyíregyházi Járási Kelet-Magyarországi Speciális Mentőcsoport (Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesület), valamint a Nyír Mentőcsoport (Felső-Tisza-vidéki Búvár és Mentő Egyesület) előtt.

Klikk a képre a galériához!

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu

Katt a képre a galériához! – Fotó: Móricz Csaba