Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Öt mérkőzésen négy győzelemmel és egy döntetlennel mindössze egy gólt kapva nyerte meg a hétvégén  a Bozsik Akadémia U12-es csapata a “Danone Focikupa a Gyermekekért” torna debreceni regionális döntőjét.  A szabolcsi fiatalok a fináléban a Debreceni Labdarúgó Akadémia csapatát győzték le 3-0-ra, így ők  vehetnek részt a kupa június 10-i, budapesti országos döntőjében.  A debreceni torna gólkirálya Major Marcell, a Bozsik Akadémia labdarúgója lett.

Mindent összevetve 96 csapat és több mint 1000 gyermek versenyzik egymással azért, hogy Magyarországot képviselhesse a torna nemzetközi döntőjén, New Jersey-ben, ahol 32 ország U12-es együttese vesz részt. A debreceni regionális elődöntőn a DLA, a nyíregyházi Bozsik Akadémia, a Hajdúböszörményi TE, a Kisvárda, a Balmazújvárosi FC, a Mátészalkai MTK, a Tarpa SC, valamint a DHSE Olasz Focisuli csapatai versenyeztek egymással a regionális elsőségért.

Az idei torna különlegessége, hogy az abban részt vevő csapatok sportszer- és sportfelszerelés gyűjtéssel segítik a torna tavalyi indulóit, az állami gondoskodásban és a nevelőszülőknél élő gyerekeket.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22