Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Vádat emelet az ügyészség egy szentesi nő ellen, aki megpróbálta megölni súlyosan beteg élettársát, hogy véget vessen az idős férfi szenvedéseinek – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a nőt a bűncselekmény elhárítására idős koránál, fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolják.

A nő és élettársa több mint tíz éve éltek egy szentesi ingatlanban. A hetvenévesnél is idősebb férfi hosszú ideje súlyos betegségekben szenvedett, bal oldalára teljesen lebénult, ágyhoz kötve, állandó gondozásra szorulva élt.

A vádirat szerint a nő 2016. december 11-én elhatározta, hogy véget vet szenvedéseiknek, ezért előbb könyvet gázolajjal leöntve, majd a gázpalackot kinyitva próbált tüzet gyújtani, de csak kisebb károkat okozott. Másnap reggel a félálomban levő sértetthez lépett, és egy pengével, határozott mozdulattal átvágta a férfi bal csuklójának ereit, majd kisebb erővel saját csuklóját is megpróbálta megvágni. A vérző férfit röviddel később egy gondozásában segédkező ismerősük találta meg, és mentőt hívott. A vádlott csak könnyebb sérüléseket szenvedett el, a sértett azonban közvetlen életveszélyes állapotba került – közölte a csoportvezető ügyész.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22