Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Nyíregyháza Megyei Jogú Város  Önkormányzata és a Magyar Honvédség 6. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Irodája május 28-án 11 órától tart megemlékezést a Hősök Napja alkalmából.

A megemlékezés 11.00  Hősök temetőjében (Bólyai tér) Ünnepélyes zászlóbehozatallal  kezdődik majd a Himnusz eléneklése után köszöntőt mond, dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza Megyei Jogú Város alpolgármestere.

Megemlékező beszédet  dr. Ruszin Romulusz dandártábornok, a MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka mondja el.

A koszorúzást követően 12 órai kezdettel a Hősök terén folytatódik a megemlékezés ahol   Kertész József százados, a MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 6. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Irodájának megbízott irodavezetője emlékezik hőseinkre, majd  az I. világháborús emlékműnél helyeznek el koszorúkat az emlékezők.

13 órától az Északi temető II. Világháborúban hősi halált halt nyíregyházi katonák emlékművénél tartanak koszorúzást és megemlékezést ahol Róka Zsolt, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Temetkezési Kft. igazgatója mondja el beszédét.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Magyar Honvédség 6. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Irodája május 28-án 11 órától szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Hősök Napja alkalmából rendezett megemlékezésekre.

A szervezők arra kérik a Koszorúzni szándékozókat, hogy  a helyszín megjelölésével, a szervezet nevével, képviselőjének megjelölésével a kulturalis@nyiregyhaza.hu e-mail címen jelezzék 2017. május 26. (péntek) 12 óráig.