Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Nyíregyháza Megyei Jogú  Város Önkormányzata szeretettel vár minden gyermeket és felnőttet a május 28-án (vasárnap) 14 órától kezdődő Városi Gyermeknapra. Ezen a napon felhőtlen kikapcsolódás, felejthetetlen élmények, különleges gyermekprogramok várják a családokat a belvárosban.

A Kossuth téri programok vasárnap 14 órakor a Street Dance School Divattánc Iskola előadásával kezdődik, majd Lulu Bohóc zenés interaktív műsora alapozza meg a délutáni hangulatot.  A Városi Gyermeknapra érkező családokat számos finomság, valamint kézműves és zöldség-gyümölcs vásár is várja. Most is lesz arcfestés, ami mindig nagyon népszerű és a nagyszínpadnál a délután folyamán többször „eldördül” majd a cukorágyú.

A Szökőkútnál a Talmácsi Ring – Különleges gyermekprogramokkal vár minden érdeklődőt. A mobil pályás kitelepülés során a gyermekek ingyenesen motorozhatnak 50cc PW Yamaha motorral. A motorozni vágyók részére a szükséges felszerelések biztosítva lesznek. A pálya mérete 16 x 8 méter. A lábbal hajtós négykerekű retro autó, a Moszkvics is kellemes kikacsolódást, szórakozást nyújt majd az érdeklődőknek. A Városalapítók szobránál egy igazi játékbirodalom várja a gyerekeket.

15.00 Flexi-Team Aerobik Klub előadása
A Flexi-Team Aerobik Egyesület 2005 óta működik Nyíregyházán.
2016-ban a Magyar Kupán elért eredményeik alapján országosan a challenge, basic és step kategóriák összesítési táblázatában a 3. legeredményesebb aerobik egyesület lett.
Edzőik a „Mozdulj Nyíregyháza” programban hetente tartanak edzéseket a városlakók részére
16.00 Vidám Manók Együttes – élőzenés koncert
18.00 Pom-Pom Együttes – „Petike a rosszcsont manó” interaktív zenés műsor

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22