Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete televíziós díjait; debreceni, szegedi és egri műsorkészítők alkotásai lettek kategóriájuk legjobbjai.

A HTOE közleménye szerint a 75 helyi televíziót tömörítő szervezet hagyományos tavaszi találkozóján átadott elismeréseket odaítélő zsűri a Debrecen Televízió Napszemle című híradóját találta legjobbnak. A második helyen a Csongrád TV, a harmadikon a Nyíregyházi Televízió hírműsora végzett.

A tematikus magazinok között a Szeged TV Kvantum című műsora érdemelte ki a fődíjat, a második a Salgótarjáni Városi Televízió Háttér című gazdasági magazinja lett, míg a harmadik helyet a Líceum Televízió Apolló 21 című műsora érdemelte ki.

A zsűri a legjobb filmnek járó díjat a házigazda TV Egernek adta a Tenni és tűrni című alkotásért, második a szegedi Telin TV lett az Ükapáink nyomában című alkotással, harmadik a Zemplén TV Ellopott évek című filmje lett.
A közlemény szerint a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tizenegyedik éve ismeri el életműdíjjal az arra érdemesek munkásságát. 2017-ben a helyi televíziós társadalom Kovács Tibort, a Telepaks Médiacentrum ügyvezető igazgatóját tüntette ki életműdíjjal.
A szakmai találkozó második napján, pénteken a közgyűlés új tagok felvételéről is dönt, így tovább növekszik a Helyi Televíziók Országos Egyesülete taglétszáma.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22