Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Idén hatodik alkalommal rendezték meg Nyíregyházán a Waldläufer-futás elnevezésű, helyi szervezésű tömegsport rendezvényt, melyre 2017. május 27-én (szombaton) került sor a Sóstói-erdőben, az „Erdei Tornapályán” – írja honlapján a Nyíregyházi Járási Hivatal, Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály.

A rendezvényen – immár hagyományosan – a fogyasztóvédelem is képviseltette magát. A Nyíregyházi Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztályának munkatársai kitelepült tanácsadást tartottak, melyhez a szervezők idén is biztosítottak standot. A fogyasztóvédelmi információs sátrat elsősorban szavatossággal és jótállással kapcsolatos kérdésekkel keresték fel az érdeklődők.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elsősorban gyermekes családokat, valamint általános iskolák diákjait várták az eseményre, ezért a hatóság idén is összeállított egy játékos „fogyasztóvédelmi totót”. A hibátlan válaszokat adók fogyasztóvédelmi szóró-ajándékokat (kulcstartót, tollat, mappát) kaptak. A helyesen kitöltött tesztek magas aránya és a korábbi évekhez képest folyamatosan növekvő érdeklődés a fogyasztói tudatosság mind szélesebb körű elterjedését mutatja.

Az iskolák mozgósítási versenyében az első helyezést a Zelk Zoltán Általános Iskola érte el, több mint háromszáz tanuló és szülő képviselte a tanintézményt.

Kép: nyiregyhaza.hu

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22