Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Jellemzően útra, vagy épületre dőlt fák eltávolításánál, valamint leszakadt villanyvezetékeknél kellett beavatkozniuk szerdán délután Nyíregyházán és környékén.


Csőtörés miatt vízeltávolításhoz kérték a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét szerdán hajnalban Nagykállóban, a Bátori utcai strandfürdő gépházában, ahol egy méter magas vízoszlop gyűlt össze, amely veszélyeztette a benne lévő gépeket, berendezéseket. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet.

Az átvonuló vihar miatt több esetben műszaki mentésekhez vonultak a tűzoltók szerdán délután Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Tiszadada és Tiszadob között egy nagyméretű fa eltávolításához kérték a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók segítségét miután az a közúti közlekedést akadályozta, míg Tiszavasváriban egy nagyméretű diófát csavart ki a szél és egy melléképület tetejére borította azt szerdán délután a Gombás András utcában.

Tokaj és Rakamaz között a fél útpályát zárta el egy nagyméretű fa, amelyet a rakamazi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók távolítottak el. A heves zivatar miatt egy 20 kilovoltos távvezeték szakadt le szerdán délután Nyíregyházán, a Friss utca és a 41-es számú főút találkozásánál, ahol a nyíregyházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig, a helyreállításig több, mint 2000 fogyasztónál szünetelt a szolgáltatás. Szintén villanyvezetékre dőlt egy 15 méteres fa a délutáni órákban Nyíregyházán, a Magyar utcában. Ide is a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak a műszaki mentéshez, az áramkimaradás fél órán át, 200 fogyasztót érintett. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.