Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség a mai napon indítványozta előzetes letartóztatását annak a nyíregyházi férfinek, aki bántalmazással és fenyegetéssel vett rá egy 13 éves gyermeket arra, hogy neki prostituáltként dolgozzon.

A középkorú férfi 2017. május közepén egy nyíregyházi szórakozóhelyen ismerkedett meg a gyermekkorúval, majd őt erőszakkal az otthonába vitte, és veréssel, fenyegetéssel arra kényszerítette, hogy prostituáltként neki dolgozzon, nyíregyháza egyik utcájára kiállva idegen férfiakkal, anyagi ellenszolgáltatás fejében létesítsen szexuális kapcsolatot, majd az abból befolyt összeget adja át részére.

A nyomozó hatóság 2017. május 20. napján a 13 éves sértettet az utcán a prostitúciós tevékenység végzése közben igazoltatta, majd őt egy gyermekotthonban helyezte el, ahonnan másnap a gyanúsított ismét fenyegetéssel magával vitte, majd egy hétig ismeretlen helyen, egy lakatlan házban tartotta, és a 41. számú főútra őt nap, mint nap kiállítva ismét prostitúciós tevékenységre kényszerítette.

2017. május 29. napján a gyermekkorú sértettet ismételt igazoltatták, a gyanúsítottat pedig rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették.

A férfi ezen cselekményeivel több bűncselekmény is megvalósított, melyek közül a legsúlyosabb 5-10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Őt a Nyíregyházi Járásbíróság 1 hónapra a szökés, elrejtőzés veszélyére, a tanúk befolyásolásának veszélyére, és a bűnismétlés veszélyére tekintettel előzetes letartóztatásba helyezte.

A végzés jogerős.

AFP PHOTO/CARL DE SOUZA

[socialpoll id=”2444378″]

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22