Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az 1998-as Macska-jaj mindenki által szeretnivaló, hamisítatlan Kusturica-film, amely újra szeretett cigányainak világában játszódik, látszólag távol minden politikától. Valójában azonban a Macska-jaj is egy csipetnyi Balkán, ahol Matko, az ügyefogyott cigányember egy olajszállítmányt szeretne megkaparintani, ám ehhez össze kell fognia a nőfaló Dadannal…

A film zenéje beivódott a hallójáratunkba és szüntelenül ott kering az idők végezetéig… nem lehet ez másként, hisz  No Smoking Orchestra formációban maga a film rendezője Emir Kusturica pengeti  a gitárt, s “balkán punk” megfoghatatlan stílusában varázsolja el a halhatóságot. A zeneszerző-zenész-producer-rendező rendkívül sokoldalú művész, és akár Cannes-ban parédézik Salma Hayek-al a kifutón, akár Johnny Depp-el forgat, ő mindig is a Szerb fenegyerek marad, aki imádja a közönséget, imádja a bulit és percek alatt iszonyatos hangulatot tud teremteni. Emir Kusturica and The No Smoking Orchestraval körbekoncertezte már Buenos Aires-től Moszkváig a fél világot. Ennek a világturnénak az egyik állomása július 8-án a L.E.S.Z. Feszt.

 

Három év alatt a megye legnagyobb fesztiválja lett a L.E.S.Z. Feszt

Három nap, hat színpad, több mint 80 fellépő, gyönyörű környezet és fergeteges hangulat. Ezzel várja a közönséget a fesztivál. Idén igazi különleges csemegének ígérkezik a két külföldi sztárfellépő. Emír Kusturicát zenésztársaival július 8-án, július 6-án pedig  saját műfajában szintén nem kisebb sztár fogja pörgetni a bakelitet, mint a több mint kétmillió követővel rendelkező holland EDM producer és dj, Sander van Doorn, aki év elején a legfelkapottabb amerikai fesztiválokon volt hallható. Kisvárdai fellépése után többek között Ibizán és a Tomorrowland fesztiválokon fogja a közönséget szórakoztatni. Kisvárdán is az ibizai klubok hangulatát szeretnénk átadni a közönségnek.

A családias L.E.S.Z. Feszt fesztivál önmagában is a feltörekvő fesztiválok közé tartozik, ezért különösen fontosnak tartják a szervezők, hogy barátságos árfekvésben biztosítsák mindezt a különleges zenei- és fesztivál élményt a közönségnek. Ennek tükrében egy háromnapos bérlet 7 999 forint, napijegy 2 990 forint.

További érdekességek a fesztivál honlapján itt

Szóval mi ott leszünk és te, Ott leszel?

[socialpoll id=”2445281″]

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22