Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, mellyel P. B. D. vádlottat segítségnyújtás elmulasztásának bűntette és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt 1 év 4 hónap, végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, valamint 3 évre eltiltotta a járművezetéstől.

A vádlott 2015. szeptember 12-én súlyos fokú ittas állapotban közlekedett egy terepjáróval Mátészalka lakott területén. Egy útkereszteződésben balra kanyarodott nagy ívben, azonban – a túlságosan nagy sebesség és ittassága miatt – a jobb oldali úttest szélére sodródott, közben elsodorta a járdán a Sz. S-né által tolt babakocsit. Az ütközés következtében a csecsemő a babakocsiból kirepült, és az úttest jobb oldalán lévő füves területre esett. A kisfiú 8 napon belül gyógyuló, egész testét érő zúzódásos sérüléseket szenvedett el.
A vádlott a terepjáróval a vízelvezető árokban állt meg, majd segítségnyújtás felajánlása nélkül el akarta hagyni a helyszínt, de az időközben odaérkező járókelők a rendőrség kiérkezéséig visszatartották.

Az ítélet jogerős.

A kép illusztráció – forrása: Blikk

[socialpoll id=”2445515″]