Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Szombaton, Geszteréden, a sportpályán rendezték meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség, valamint Geszteréd Önkormányzata szervezésében a megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóversenyt.


Több versenyszámban mérhették össze tudásukat idén is a tűzoltók, ezúttal a geszterédi sporttelep adott otthont a verseny helyszínének. Közel ötszázan vettek részt az eseményen, ahol a kismotorfecskendő szerelés mellett a váltófutás sem maradt el.

A megnyitón, a résztvevőket köszöntötte Dr. Simon Miklós, a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság alelnöke, valamint Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő, majd Geszteréd polgármestere, Szabó József fejezte ki köszönetét, hogy idén ők rendezhették meg ezt a hagyományos tűzoltó sporteseményt. Mint mondta, ez az év a Geszterédi Önkéntes Tűzoltó Egyesület fennállásának 90. évfordulója és a település első számú embere is több alkalommal indult önkéntesként hasonló versenyeken.

Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntötte a megjelent állomány tagjait, majd a megyei tűzoltósági főfelügyelő ismertette a hétfős csapatoknak a verseny szabályait, majd az egyházi áldás és a versenybírók és a résztvevők eskütétele következett.

Ezt követően indult el a több száz versenyző, hogy időre bizonyítsa, kategóriájában ő a legjobb. A négy pályán zajló eseményeken, a stafétafutáson és kismotorfecskendő szerelésen dőlt el a küzdelem.

Az eredményhirdetésen, a megyei igazgatóság vezetője mellett, a megyei tűzoltó szövetség elnöke díjazta a legjobbakat. A szervezők megköszönték a házigazda, Geszteréd polgármesterének, Szabó Józsefnek a versenyhez nyújtott együttműködést is, az emléktárgyat Dombrády László nyá. tűzoltó ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség elnöke adta át.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22