Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A pénteken kezdődő nyíregyházi Európa Liga-csoportkör közeledtével egy lelkes hazai szurkoló azzal kereste meg Veres Pétert, a magyar férfi röplabda-válogatott csapatvezetőjét, hogy jótékony célra felajánlana egy mezt, amelyet annak idején az 1998-ban bajnok nyíregyházi férfi röplabdacsapat összes játékosa aláírt.

A mez kikiáltása ára: 1000 forint. A jótékony cél pedig nem más, mint a a nyíregyházi Down Egyesület megsegítése. A licitálás  csütörtökön 10 órától megkezdődött.

A licit összege jelenleg: 19 000 forint.

Licitálni e-mailben lehet a media@hunvolley.hu címen. Kérjük, hogy neve, címe és telefonszáma, valamint a pontos összeg szerepeljen a levélben.

Az 1998-as nyíregyházi bajnokcsapat tagjai: Veres Péter, Pampuch Csaba, Ernesto Rufin Martinez, José Alverez Cutinho, Bugyi József, Horváth László, Horváth Géza, Toronyai Miklós, Zajácz András, Zádor Zoltán. Edző: Botos Ferenc, Szakmai igazgató: Drotár György.

Veres Péter (csapatvezető, magyar férfi röplabda-válogatott): Örülök, hogy van olyan szurkoló, aki ezt az ereklyét megtartotta és most egy jó szolgálat reményében felajánlotta. Reméljük, hogy egy nagyon szép összeg fog összegyűlni a Down Egyesület számára. Egyébként a mai napig nagyon emlékezetes marad ez az érem, hiszen nekem is az első aranyérmem volt, amit hazai környezetben sikerült megnyernünk. A nyíregyháziak nem felejtenek, hiszen mai napig, akárhányszor itthon vagyok, megállítanak az utcán és fejből emlegetik a törzsszurkolók a mérkőzéseket. Nagyon jó emlékek fűződnek ehhez az aranyéremhez, a csapathoz.

Fotó: Kokasné Blazsán Mónika

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22