Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A fürdővíz fürdési célú használatának engedélyezését és a fürdőhely kijelölési eljárását a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal illetékes szervezeti egységei folytatják le a természetes fürdővizek minőségi követelményeiről, valamint a természetes fürdőhelyek kijelöléséről és üzemeltetéséről szóló 78/2008. ( IV. 3.) Korm. rendelet alapján – írja a kormányhivatal közleménye.

A járási hivatal a nyilvánosság számára lehetőséget biztosít a jogszabályi előírások végrehajtásában való részvételre – különösen a fürdővizek listájának megállapítására, felülvizsgálatára és frissítésére vonatkozóan – javaslatok, észrevételek és panaszok megtétele útján. A járási hivatal a nyilvánosság észrevételeinek, javaslatainak fogadását minden elérhetőségén keresztül – beleértve a személyes konzultáció lehetőségét is – biztosítja.

A járási hivatal a nyilvánosságtól megszerzett információt figyelembe veszi az engedélyezési eljárásaiban.

A Szabolcs – Szatmár – Bereg – Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala Hatósági Főosztály Népegészségügyi Osztály az illetékességi területéhez tartozó természetes fürdővizekre vonatkozó bejelentéseket, javaslatokat, észrevételeket stb. fogadja.

Elérhetőségeink: 4400 Nyíregyháza, Árok u. 41., 4401 Nyíregyháza, Pf.:10
Tel.: (36-42) 501-008, Telefax: (36-42) 501-006
E-mail: nepegeszsegugy.nyiregyhaza@szabolcs.gov.hu