Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Június 21-től a Nyírvv Nonprofit Kft. és a Nyírség Turizmusáért Egyesület újra elindítja a tavaly bevezetett és a turisták körében is közkedvelt „Sóstói piacot”. A vásár része annak a garantált programsorozatnak, amelyekről a vendégek a szállodákban és az attrakcióknál tájékozódhatnak.

A NYÍRVV Nonprofit Kft. és a turisztikai vállalkozásokat összefogó egyesület, Nyíregyháza város támogatásával, az idén újra várja a helyi lakosokat és a Nyíregyháza- Sóstógyógyfürdőre érkező turistákat a központi parkban felállított kis piactéren.

2017. június 21. és augusztus 30. között, minden szerdán és szombaton, 17.00 és 21.30 óra között tart nyitva a piac. Az állatparki séta vagy a nyári fürdőzés után, kellemes családi program lehet a helyi termelőket felkeresni. A gondosan válogatott saját termékek biztosítják a jó minőséget, a friss és finom ízeket. Vásárolhatnak gyümölcsöket, kézműves sajtokat, lekvárt, szörpöt, mézet, különleges házi füstölt árut. Újdonságként jelen lesznek a kézműves sütemények, és a házi rétes is különböző ízekben, illetve a zamatos gyümölcsök hűtött italok formájában. A gasztronómiai kínálat mellett ajándéktárgyak, hagyományos kézműves és iparművészeti alkotások is megtalálhatóak lesznek.

Fotó: Szarka Lajos/nyiregyhaza.hu