Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán este Nyíregyházán, a Tó utca és a Simai út kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik jármű az út menti búzatáblába hajtott. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották a tűzoltókat szerdán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Kétezer négyzetméteren gyulladt meg a száraz aljnövényzet szerdán délután Beregdarócon, a Szabadság úton, az egyik lakóház kertjében. A tarpai önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Tiszaeszlár külterületén három hektár területen az aljnövényzet mellett a bozótos is lángra kapott, ahol a tiszavasvári önkormányzati, valamint a nyíregyházi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Ötven méter hosszan az út menti fasor gyulladt meg szerdán délután Ibrányban, a Kertvárosban. A város önkormányzati tűzoltói avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Fotó: Dóka Imre tű. főhadnagy, megyei szóvivő