Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Látványos bemutatók várták a középiskolás diákokat, akik a nap folyamán a határvadász-képzésről is hasznos információkat hallhattak – írja a police.hu

Pályaorientációs, valamint ágazati belügyi rendészeti képzést folytató középiskolások nyári szakmai gyakorlatán rendezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Oktatási és Kiképzési Alosztálya 2017. június 21-én rendészeti szakmai napot, melyen mintegy 150 tanuló vett részt. A rendezvényen látványos bemutatók várták a diákokat, köztük közlekedésrendészeti, intézkedéstaktikai, kutyás rendőri bemutatók, továbbá a jelenlévők a határvadász- képzésben résztvevő állomány bevonásával csapaterős gyakorlati bemutatót láthattak. A diákoknak a nap folyamán lehetőségük nyílt betekinteni közelebbről a hivatásosok munkájába, megismerkedhettek a rendőrség technikai eszközeivel, melyeket a kollégák segítségével ki is próbálhattak.

A rendezvényen a megyei határvadász toborzócsoport tagjai is jelen voltak, akik a rendvédelmi szolgálat iránt elhivatottságot érzőknek a képzéssel kapcsolatosan hasznos információkkal és tanácsokkal szolgáltak.

Kép: police.hu

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22