Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A hagyományokhoz híven immár tizenegyedik alkalommal az idén is megrendezte a Csülkös Napot az elmúlt szombaton a dombrádi önkormányzat.

A városnapot megelőző délután tartottak meg egy másik, ma már ugyancsak hagyománynak számító eseményt: a város történetében nyolcadszor állítottak fel rekordot a település vállalkozó kedvű lakói.

Ezúttal megépítették a legnagyobb PET-hajót, amely több mint 2500 PET-palackból készült. A hajóra még hosszú út vár, július 8-án ér majd célba Tiszalökre.
Szép számmal neveztek

A szombati Csülkös Napon a megszokott programok várták az érdeklődőket: volt kispályás labdarúgó-bajnokság és főzőverseny, mindkettőre szép számmal neveztek be csapatok.
A megszokott kulturális műsor után a fergeteges hangulatról Dankó Szilvi, V-zoy, Kozma Gergő és Csocsesz gondoskodott. Az este fő attrakciója az élő koncertet  adó, Hooligans együttes akik ismét fergeteges buliról gondoskodtak.  Valamennyi fellépő műsorát vastapssal köszönte meg a hálás közönség. A rendezvényt tűzijáték zárta az ifjak és idősebbek nagy örömére.

Surányi Ádám

Fotó: Surányi Ádám – további képek a szerző oldalán