Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az adóhivatal közelebb viszi a lakossághoz szolgáltatásait, ennek eredménye, hogy megyénkben két helyen, Nyírbátorban és Tiszavasváriban a kormányablakokban már adózással kapcsolatos ügyek is intézhetőek.

A NAV-ügyfélszolgálatok kormányablakokba költöztetésével lényegesen könnyebb lesz az adóügyintézés. Bár az elmúlt időkben folyamatosan bővült az interneten elvégezhető adóhivatali teendők köre, számos adófizető még mindig a személyes ügyintézésben bízik a leginkább. Ezért szükséges, hogy az adóhivatal szolgáltatásai könnyen, az ügyfelekhez lehető legközelebbi helyeken elérhetőek legyenek.

Év végéig további településeken  is beköltözik a NAV a kormányablakokba, sőt több olyan helyszínen is lesz NAV-ablak, ahol eddig nem volt ügyfélszolgálata az adóhivatalnak.

Az új NAV ügyfélszolgálatok keretében változatlan szolgáltatásokkal várják az adóhatóság munkatársai az ügyfeleket. A NAV-nál megszokott ügyintézési lehetőségek ezentúl a nyírbátori kormányablakban két NAV-ablak integrálásával biztosítottak lesznek, így például:

Az új ügyintézési helyeken az ügyfelek például bejelenthetik adataik változását, leadhatják különféle nyomtatványaikat, kérelmeiket, bevallásaikat, kérhetnek csekket, nyomtatványokat, rendelkezhetnek állandó meghatalmazottjukról, és a NAV segítségével kijavíthatják, önellenőrizhetik a bevallásukat. Nemcsak a folyószámla aktuális állásáról, hanem szinte minden témakörre kiterjedő tájékoztatást kérhetnek és kaphatnak a NAV szakembereitől

A NAV-ablakok a kormányablakokkal azonos nyitvatartási időben várják az ügyfeleket.

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu