Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Július 15-16-án a Nyíregyházi Sportcentrum és a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. közös szervezésében az MKOSZ által akkreditált kosárlabda edzőtovábbképzésnek ad otthont a Continental Aréna, Nyíregyházán.

A nyíregyházi helyszínnel többek között a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében dolgozó edzőknek is szeretnének kedvezni, hiszen eddig a legközelebb Szolnokon lehetett megszerezni az akkreditációs pontokat.

Sitku Ernő, a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, hogy további céljuk, hogy minél több testnevelő tanárt, edzőt támogatni tudjanak abban, hogy csapatokat szervezzen a saját iskolájában vagy a településükön, ehhez pedig szeretnének minél több segítséget megadni az érdeklődők számára.

A két nap alatt többek között szó lesz a Nyíregyházi Sportcentrum felépítéséről, CSVP szakmai beszámolókról, ezen kívül a mozgásminták és a stabilizáció fejlesztéséről, pick&roll felépítéséről vagy például az erőfejlesztésről a korosztályos válogatottaknál Pethő Ákos, Jakab Máté, Gaál Attila, Sitku Ernő, Tarnóczy Zalán és Farkasinszki Gábor előadásában.

A részletes napi programot,  mondta  Sitku Ernő az MKOSZ oldalán elérhetik az érdeklődők, valamint hozzátette:  nagyon fontos, hogy szövetség honlapján regisztráljanak az edzők, mert érvényes akkreditációs pontot csak így tudnak szerezni.

További információkért bizalommal fordulhatnak Sitku Ernőhöz, a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. ügyvezetőjéhez a következő telefonszámon: 0630/402-38-63, illetve az elsport@nyiregyhazisc.hu e-mail címen.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22