Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az idei L.E.SZ. Feszt legnagyobb technikáját felvonultató csapata – akik szinte már hazajárnak a kisvárdai fesztiválra – a Tankcsapda volt. Immáron második alkalommal teremtettek teltházas placcot a kisvárdai fesztivál második napján.

A zenekar  Magyarország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rock zenekara. A 2006-ban megjelent Mindenki vár valamit platinalemez státuszt ért el, de 2001 óta minden albumuk legalább aranylemez lett. Az új felállásban a trió új nagylemeze 2012. november 8-án jelent meg Rockmafia Debrecen címmel. Az album már a megjelenés másnapján aranylemezzé vált. Legutóbbi stúdióalbumuk a 2014-ben Urai vagyunk a helyzetnek címmel jelent meg. Az idei világturné keretében London, Torontó, Hamburg, New York koncerthelyszínek mellett Kisvárda ismét felkerült  az együttes koncertnaptárába.

A trió, Lukács László – ének, szólógitár (1989–1992); ének, basszusgitár (1993-tól) Fejes Tamás – dob (2000 óta) Sidlovics Gábor “Sidi” – gitár (2012 óta) ismét feledhetetlen koncertet adtak a L.E.SZ. Feszt nemzetközi közönségének.

Fotó: Móricz Csaba  – Fotórovat támogatója a Camera Kft. 

klikk a képre az albumhoz!

Klikk a képre a galériához! Fotó: Móricz Csaba

1 comments