Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Úttestre borult fa eltávolításához kérték kedden reggel a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét a szabolcsi megyeszékhelyen, a Sóstói úton, ahol az ágak a közúti közlekedést akadályozták. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

Hasonló eseményeknél kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk még Hermánszegen és Nyírmihálydiban is, ez utóbbi helyen egy villanyvezeték is megsérült, ezért a helyreállításig harminc fogyasztási helyen szünetelt átmenetileg a szolgáltatás. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Egy lakóház tároló helyiségében gyulladtak meg papírdobozok és műanyag játékok kedden délután Nyírbogáton, a Zrínyi Ilona utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Villámcsapás miatt kidőlt és izzott egy nagyméretű fa kedden este Tiborszállás külterületén. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral szüntették meg az izzást, parázslást. Személyi sérülés nem történt.