Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Tűzhelyen felejtett olaj gyulladt meg, amely a páraelszívót és a konyhabútort is károsította egy nyíregyházi lakás konyhájában hétfő délelőtt Nyíregyházán, a Deák Ferenc utcában. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A város hivatásos tűzoltói az épületet átvizsgálták, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Száz méter hosszan a száraz aljnövényzet gyulladt be hétfőn délután Demecserben, a Berkeszi úton, ahol a lángok egy üzemen kívüli gyár területére is átterjedtek. A helyi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Családi ház tetejére borult egy nagyméretű fenyő hétfőn délelőtt Napkoron, a Rákóczi utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát, személyi sérülés nem történt.

Lakossági gázvezetéket rongált meg munkagép hétfőn délelőtt Nyíregyházán, a Móra Ferenc utcában. A város hivatásos tűzoltói elszorították a megsérült csövet és biztosították a helyszínt a szolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Meghibásodott egy hő kapcsoló egy gázüzemű, vízátfolyós melegítőnél hétfőn délután egy záhonyi lakásban, a Rákóczi utcában, ahol a kicsapódó gőzt gázszivárgásnak vélt a tulajdonos. A záhonyi hivatásos tűzoltók a gázcsap elzárását követően méréseket végeztek, de gázkoncentrációt nem mutattak ki. A tulajdonos gondoskodik a hiba kijavításáról. Személyi sérülés nem történt.

Kép: ezahir.hu/archívum