Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban elrendelte Sz. Zs. gyanúsított előzetes letartóztatását. A gyanúsított 2017. július 12-én éjjel – késsel felfegyverkezve – elment volt élettársa tiszalöki albérletébe azért, hogy megfenyegesse a G. A. sértettet, hogy engedélyezze a nő kiskorú gyermekével való szerelmi kapcsolatát.

A kerítésen átmászva benyomta annak a szobának az ablakát, ahol a sértett három gyermekével aludt. A zajra G. A. sértett felébredt, ekkor a gyanúsított a nála lévő késsel megvágta a nő nyakát. A sértett nagyobbik lánya felébredve édesanyja segítségére sietett, és el akarta tőle húzni a gyanúsítottat, aki ekkor őt a bal, majd a jobb fülénél, halántéktájon megszúrta. A kisebbik lány is felébredt, és édesanyjának akart segíteni, de eközben a gyanúsított őt is megvágta a késsel a bal lábán, kisebb testvérének pedig a kezét szúrta meg.

A gyerekek édesanyja ezalatt a konyhába szaladt, de Sz. Zs. utána rohant, és a nő hátát is megvágta a késsel. A nő kifutott az udvarra és segítségért kiáltott, ekkor a gyanúsított kiugrott a szoba ablakon, és az udvaron mellkason szúrta, majd hasba rúgta a sértettet.

A gyanúsított tettét követően átúszott a Tiszán, napokig bujkált Tiszatardoson, majd a Tiszán újra átúszva Tiszalökön rejtőzött, itt fogták el a rendőrök július 16-án.
A gyanúsított életveszélyes sérüléseket okozott a sértett nagyobbik lányának, a sértett 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, míg a két kisebbik gyerek sérülése 8 napon belül gyógyul.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22