Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

2017. július 1-én este a dombrádi Tisza parton discot rendeztek, ahová a 17 éves vádlott a barátaival be szeretett volna jutni. A szervezők azonban ezt megakadályozták, amin a fiú annyira felháborodott, hogy hazament a közelben lévő lakására, majd telefonon felhívta a 112-es segélyhívót, és bejelentette, hogy bomba van a szórakozóhelyen. Kérte azt is, hogy a hatóságok menjenek ki a helyszínre és zárják be a discot.

A bosszú eredményes volt, mert a helyszínre kivonult a mentőszolgálat, a katasztrófavédelem és a rendőrség is, persze bombát nem találtak.

A vádlott azon túl, hogy a disco vendégeinek szórakozását megzavarta, tettével feleslegesen késztette intézkedésre a hatóságokat is.

A fiatalkorú vádlottat az ügyészség közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt soron kívül bíróság elé állította. A tárgyaláson a vádlott megbánó magatartást tanúsított, ezért a bíróság 1 évre próbára bocsátotta és elrendelte a pártfogó felügyeletét. Remélhetőleg ez az 1 év megfelelő lesz arra, hogy a vádlott a hivatásos pártfogója segítségével törvénytisztelő életmódot folytasson, és ne kövessen el újabb bűncselekményt.

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22