Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. augusztus 2-án 6 óra 20 perckor Tivadar és Tarpa között, a Tisza árterében elfogtak négy férfit, akik árucsempészettel hozhatóak összefüggésbe.

A rendőrök a férfiaknál, egy 25 éves fehérgyarmati, egy 23 éves kispaládi, egy 37 éves és egy 17 éves sonkádi lakosnál 15 mesterkartonban 12 498 doboz ukrán zárjegyű csempészett cigarettát találtak. Az egyenruhások a férfiakat és a több mint 16 millió forint értékű jövedéki terméket átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.
Ugyanezen a napon 18 óra 30 perckor Újfehértón igazoltattak a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai egy személygépkocsival közlekedő 26 éves nagykállói férfit és utasát, aki nem használta menet közben a biztonsági övét. A rendőrök az intézkedés során a járművet is átvizsgálták, melynek utas- és csomagterében összesen 51 kilogramm vágott dohányt találtak. A rendőrök a két férfit, valamint a négymillió forintot meghaladó értékű vágott dohányt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.