Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Szerdán Nyíregyházán   gyertyagyújtással tiltakozott a kormányközeli felvásárlás okán az ellenzék a Kelet-Magyarország szerkesztőségénél. A szerkesztőség munkatársai a háttérből figyelték a velük szolidaritást vállaló érdeklődőket. A tiltakozásról a helyi lap nem számolt be.

 Mintegy 20-25 érdeklődő jelenlétében  a rövid beszédeket meghallgatva helyezték el  a szolidaritás gyertyáit. A háttérben, a kamerák látószögén kívül jelen volt a szerkesztőség számos munkatársa is. Lövei Csaba az Együtt részéről elmondta nem tűrik szó nélkül a megyei lap tönkretételét és figyelmeztetett, előfizetés lemondási akcióra és más kemény polgári engedetlenségi lépésekre kerül sor ha – a Mészároshoz került lapokhoz hasonlóan – itt is elbocsátások lesznek és csak a tömény kormánypropaganda fog folyni a lapból.

Az MSZP-s Jeszenszki András aggódását fejezte ki a lap mellett a jövőre lejáró megyei rádiós frekvenciák sorsa miatt is.

A minap Heinrich Pecinának eladott keltet magyarországi lapok a Fidesz által talán leginkább utált ” ellenzéki politikussal, Juhász Péter Együtt elnökkel készült interjúval “köszöntek be” az új tulajdonosnak. „Az ország jövője forog kockán” c. interjú a három megyei lap nyomtatott kiadásának a második oldalán és mindhárom online felületén kezdőoldalán jelent meg. A minap Heinrich Pecinának eladott keltet magyarországi lapok a Fidesz által talán leginkább utált ” ellenzéki politikussal, Juhász Péter Együtt elnökkel készült interjúval “köszöntek be”a z új tulajdonosnak. „Az ország jövője forog kockán” c. interjú a három megyei lap nyomtatott kiadásának a második oldalán és mindhárom online felületén kezdőoldalán jelent meg.