Panyolafeszt

Idén XII. alkalommal rendezik meg a Panyolafeszt programsorozatot augusztus 3-án 4-én és 5-én Panyolán. Ez a 3 napos rendezvény a maga bájával, a maga egyszerű, de mégis értékteremtő stílusával mutatja meg az igazi falusi élet minden szépségét.

Nem egy szokványos falunapot képzelj el, hanem egy olyan színvonalas fesztivált Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik szatmári kis falujában, ahol pár napra megáll az idő, de mégis pörögnek az események….

Igényes nép- és világzenei koncertekkel, néptáncműsorral, bábszínházzal, a helyi és megyei értékek bemutatójával valamint pálinkaversennyel várják határon túlról és az ország minden pontjáról az érdeklődőket. Lesz gasztronómiai program, a gyerekeknek “pulyasarok”, gólyalábas bábszínház, a felnőtteket pedig táncház és betyárjáték Ferenczi György és a Rackajam, Szomjas György, illetve Cimbi és barátai, Budapest Bár, Szalonna és bandája, Kerekes Band és még sokan mások… egyéb érdekességekkel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök