Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kapacitásbővítő beruházása keretében 270 millió forint értékben fémipari eszközöket vásárolt az út- és autópálya-építéssel foglalkozó Sztráda-Ép Kft. Nyírbátorban – közölte a társaság az MTI-vel.

A beruházáshoz a cég 135 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (Ginop) Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című pályázati kiírásán.

A projekt fő célja a vállalkozás fémipari termelési kapacitásainak kialakítása volt, ennek során két darab alapanyag-előkészítéshez, négy darab fémek olvasztásához és előállításához, illetve kilenc darab minőségi ellenőrzéshez szükséges berendezést vásároltak.

A termelési tevékenység kialakításával, a kapacitás kihasználás fokozatos növelésével és a stabil piaci pozíció megőrzésével a vállalkozás 14 új munkahelyet hozott létre – áll a közleményükben.
A nyilvános cégadatok szerint a 35 munkavállalót foglalkoztató Sztráda-Ép Kft. 2016-ban 462,8 millió forintos nettó árbevétel mellett 15,4 millió forintos adózott eredményt ért el. A cég a 2015-ös gazdasági évét 324,5 millió árbevétel mellett 11,8 millió forint adózott eredménnyel zárta.