Tűz, műszakimentes, baleset

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres, lakatlan sorházi lakás egyik szobája hétfőn délután Nyíregyházán, a Vandlik Mihály utcában, ahol összehordott szemét égett. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Teljes terjedelmében égett egy használaton kívüli hat négyzetméteres, faszerkezetű sertésól padlása és tetőszerkezete hétfő délután Balkányban, a Kállói úton. A szakolyi önkormányzati és a balkányi önkéntes tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Két villanyoszlop között a vezeték szigetelése izzott be hétfőn este Baktalórántházán, a Mankó utcában. A helyi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.

Szivárgott a gáz a nyomásszabályzó és a gázóra között egy lakossági gázvezetékből hétfőn délután egy nyírkátai lakatlan, nyílás-záró nélküli háznál, a Rákóczi Ferenc utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy védősugár fedezete mellett a helyszínt biztosították a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.

Az úttestről lesodródott, kerítésnek csapódott és felborult egy személygépkocsi hétfőn este Nyírbogdányban, a Fő utcában. A balesetben a jármű vezetője megsérült. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök