Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres, lakatlan sorházi lakás egyik szobája hétfőn délután Nyíregyházán, a Vandlik Mihály utcában, ahol összehordott szemét égett. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Teljes terjedelmében égett egy használaton kívüli hat négyzetméteres, faszerkezetű sertésól padlása és tetőszerkezete hétfő délután Balkányban, a Kállói úton. A szakolyi önkormányzati és a balkányi önkéntes tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Két villanyoszlop között a vezeték szigetelése izzott be hétfőn este Baktalórántházán, a Mankó utcában. A helyi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.

Szivárgott a gáz a nyomásszabályzó és a gázóra között egy lakossági gázvezetékből hétfőn délután egy nyírkátai lakatlan, nyílás-záró nélküli háznál, a Rákóczi Ferenc utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy védősugár fedezete mellett a helyszínt biztosították a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.

Az úttestről lesodródott, kerítésnek csapódott és felborult egy személygépkocsi hétfőn este Nyírbogdányban, a Fő utcában. A balesetben a jármű vezetője megsérült. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.