Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Veszprém – Két csapattal, két korosztályban indult a Kisvárdai KC a 21 ország 141 csapatának részvételével zajló kézilabda tornán. A XXI. Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda fesztiválnak idén is Veszprém és környéke adott otthont, ahol 9 sportcsarnokban 5 nap alatt 475 mérkőzésen több mint 18.000 gólt dobtak. Ebből a kisvárdaiak is jócskán kivették a részüket, hiszen 2 női csapattal is elindultak az idei tornán.


A 16 év alatti lányok (WU16) kategóriájában rajtoló csapat román, izraeli, tajvani, és természetesen magyar csapatok ellen is megmérkőzött. A belga Wilrijk – Uilenspiegel csapatának
legyőzése végül a 15. helyre hozta fel a csapatot. Csapó Erika vezette a 18 éve alatti lányok (WU18) kategóriájában induló hölgyeket, akik bár kikaptak a Székelyudvarhelyi NKK, a német VfL Günzburg, a lengyel MOSM Tychy, és a Büki TK csapatától, döntetlent játszottak a Veszprém Pannon Sport Egyesület ellen és megverték a máltai csapat mellett a belga Wilrijk – Uilenspiegel és pénteki utolsó, Veszprém Arénában játszott meccsükön az ACS Transilvania Brasov csapatát is, így végül a dobogó 3. fokára állva elhozhatták a királynék városából a bronzérmet.

Fotó: Cseh Péter – Cell-Cup