Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kigyulladt egy ötvenhat négyzetméteres dohányszárító és a benne lévő dohány vasárnap hajnalban Magy településen, a Tompa Mihály utcában. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Nagymennyiségű esővíz gyűlt össze egy mándoki családi ház pincéjében vasárnap reggel, a Béke utcában, ahol a víz a berendezési tárgyakat veszélyeztette. A záhonyi hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Hasonló eseménynél kellett beavatkozni egy eperjeskei családi háznál, a Rákóczi Ferenc utcában. Szintén vízeltávolításhoz kérték a tarpai önkéntes tűzoltók segítségét a reggeli órákban egy beregsurányi családi háznál, ahol az udvaron gyűlt össze a csapadékvíz a Lehel utcában. Kidőlt egy tető nélküli vályogház egyik fala vasárnap reggel Kocsordon, az Árpád utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a veszélyes épületelemeket eltávolították és értesítették az önkormányzatot Személyi sérülés egyik esetben sem történt.
Útra borult fák akadályozták a közlekedést vasárnap több helyen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Nyíregyházán a Sóstói úton, a Derkovits utcában, Penészlek és Bánháza között, Tarpa és Hetefejérce között és Tuzséron, a Rákóczi Ferenc utcában, ahol a tűzoltók motoros láncfűrész segítségével számolták fel a forgalmi akadályt. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.