Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Nyíregyházán, a Homok utcában egy nagyméretű családi ház egyik szobájában berendezési tárgyak égtek. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság két egysége is vonult az esethez. Az egységek kiérkezés után a tüzet eloltották, tűzoltók az épületből egy db 11,5 kg-os PB gázpalackot hoztak ki, amit a gyors beavatkozásnak köszönthetően még hő terhelés nem ért. Személyi sérülés nem történt. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a tüzet valószínűleg elektromos zárlat okozta.

Tiszavid településen, a Petőfi Sándor utcában, egy lakóház melléképületében egy ágy kigyulladt, de szerencsére a Vásárosnaményi Önkormányzati Tűzoltóság a tüzet eloltotta, így a tűz másra nem terjedt át. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel. Személyi sérülés nem történt.

Komoró, Kossuth utca végén száraz fű, gaz égett, a kiérkező Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltói a tüzet hamar eloltották.

Balkány, Adonyi úton egy személygépkocsi az úttestről lesodródott és az oldalára borult. 1 fő könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A Szakolyi Önkormányzati Tűzoltóság egysége a gépkocsit áramtalanította.

Rakamaz, Hunyadi úton egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött, az ütközés következtében az oszlop kettétört. A Rakamazi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóság vonult az esethez. A gépkocsi forgalmi akadályt képezett. Egy személyt további vizsgálatokra a mentőszolgálat könnyű sérüléssel kórházba szállított. Az áramszolgáltató az érintett szakaszt feszültség mentesítette, a tűzoltók a forgalmi akadályt megszüntették. Az áramkimaradás 18 fogyasztói helyet érintett, a helyreállítás estére megtörtént.

Nyíregyházán egy Bokai utcai 3. emeleti lakás beépített erkélyéből egy stablondeszka leszakadt, ami a csatorna és egy tábla közé szorult, veszélyt jelentett a környezetére. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság vonult a helyszínre és a veszélyt megszüntette.

Még hétfőn is folytatódtak a vihar utáni faeltávolítások megyénkben

Kisvárdán, Várday István utcában egy nagyméretű fa ága hasadt le. A Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság a létra szerének segítségével a faágat motoros láncfűrésszel eltávolította.

Nyíregyháza, Bethlen Gábor utcában szintén egy fa ága hasadt le és villanyvezetékre zuhant, ami veszélyt jelentett a környezetére. Az áramszolgáltató a vezetéket feszültség mentesítette, majd a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóság tűzoltói a faágat eltávolította. Az áramkimaradás 1 fogyasztói helyet érintett, a szolgáltatás visszaállítása 14:00-ra megtörtént.

Tiszabezdéd, Kossuth Lajos úton egy nagyméretű fa törzse kettéhasadt és veszélyeztetve az ott élőket. Az esethez a Záhonyi Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltói vonultak és a lehasadt fát eltávolították.