Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Mohamed Diop, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) Bureau masters bizottságának felügyelője a magyarországi rendezésű masters világbajnokságot minden idők legjobbjának nevezte.

A szervezet elnöke, Julio Maglione július végén a “normál” vb-ről mondta ugyanezt.

“Kollégáim, a masters bizottság tagjai, de valamennyi versenyző, résztvevő nevében határozottan állíthatom: ez volt minden idők legjobban megrendezett masters világbajnoksága” – értékelte a záróünnepségen a magyarországi sporteseményt Mohamed Diop, aki személyes tapasztalatával is megerősítette dicsérő szavait. Diop öt úszószámban indult el a masters vb-n, így nemcsak vezetőként, hanem versenyzőtársként is volt lehetősége megismerni mások véleményét. “Ők mondták: kitűnő volt a rendezés, Budapestet nagyon nehéz lesz felülmúlni.”
Diop hozzátette: hatalmas segítséget kaptak a magyar szervezőktől, akik tökéletes körülményeket biztosítottak.

“Megcsináltuk! Megcsináltátok!” – kezdte beszédét Seszták Miklós, a vasárnap zárult masters vb szervezőbizottságának elnöke. A nemzeti fejlesztési miniszter kiemelte, a nemzetközi szervezet vezetői a vizes, majd a masters vb-t is minden idők legjobbjaként minősítették, pedig a nemzetközi szervezet már tizenhat vb-t rendezett korábban.

“Mi tagadás, korábban akadtak pillanatok, amikor kissé elsápadtunk, hiszen az orosz rendezők feladták a leckét” – árulta el az előző, kazanyi vb-n jelen lévő Seszták Miklós, aki bevallotta, tartottak attól, hogy azt a rendezést színvonalában képtelenek lesznek felülmúlni. “Mégis az hangzott el, hogy ez sikerült. És a FINA részéről ez a msters-vb esetében is megfogalmazódott.”
Seszták kifejtette: reményei szerint a sikeres magyar rendezésű sportos világesemények sora a jövőben “végeláthatatlanul” folytatódik, majd ezt követően lezárta a masters vb-t.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22