Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az út menti árokba hajtott egy mezőgazdasági vontató szerdán délután a Kótajt és Nyírszőlőst összekötő úton, ahol a jármű vezetője életét vesztette. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a traktort áramtalanították és a járművezető kiemelésében segítettek.

Életét vesztette egy ember, amikor összeütközött egy motorkerékpár és egy személygépkocsi Kemecse határában, a Szent István utcában. A műszaki mentés céljából a helyszínre riasztott nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Kigyulladt egy lakossági hulladéktárolóban lévő két köbméter szemét, valamint a mellette lévő száraz aljnövényzet szerdán délután Tiszavasváriban, a Széles utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Személygépkocsi és motorkerékpár ütközött össze csütörtökön reggel Kemecsén, a Szent István utcában. A balesetben egy ember életét vesztette. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították,valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

A kép illusztráció!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22