Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Immár bizonyos, hogy Heinrich Pecina szerezte meg a legnagyobb kelet-magyarországi lapkiadó Russmediát. A 24.hu írta meg, hogy a csalás és hűtlen kezelés miatt Ausztriában elítélt üzletember felügyelőbizottsági tag lett a cégben, emellett a Népszabadság kivégzésében is részt vevő érdekkör jelent meg a vezetésben.


Heinrich Pecina köztudottan a strómanok strómanja Közép-Európában. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a megyei lapok megvásárlása mögött valójában éppúgy Orbán Viktor érdekköre áll, mint a Népszabadság kivégzése mögött. Nyilvánvaló az is, hogy Orbán Viktorék taszították a megyei lapok jó részét egy elítélt bűnöző karjaiba.

Szigetvári Viktor választmányi elnök és Lövei Csaba, az Együtt nyíregyházi önkormányzati képviselője szerint elfogadhatatlan, hogy Orbán Viktor és érdekköre bármit megtehetnek a magyar sajtóval strómanjaikon keresztül, és a magyar sajtószabadság, a szabad verseny és a független média felügyeletére hivatott, elvileg független hatóságok még csak versenyjogi kifogást sem emelnek és semmiféle vizsgálatot nem indítanak az ügyben.

Az Együtt továbbra is kiáll a független sajtó és a magyar sajtószabadság mellett. Nemcsak meg kell védenünk a Fidesz milliárdos közpénzekkel kitömött hatalmi gépezetétől a még megmaradt független sajtót, de még nagyobb a felelősségünk a helyi visszaélések és korrupciós ügyek feltárásában is.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22