Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Nagy mennyiségű esővíz gyűlt össze egy fényeslitkei közintézmény pincéjében és liftaknájában hétfőn délelőtt a Petőfi utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.

Több helyen még a leszakadt faágak, vagy útra borult fák eltávolításához kérték a tűzoltók segítségét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Ramocsaházán, a Görgey utcában lévő oktatási intézmény udvarán egy húsz méter magas fűzfa ágai szakadtak le, amelyet a baktalórántházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével távolítottak el. Hasonló eseménynél kellett a nyírbátori hivatásos tűzoltóknak is beavatkozniuk hétfőn, a város Vár utcájában, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy lakóház tetőszerkezete hétfőn este Paszabon, a Bercsényi utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, amely nem sérült meg. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.