Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Ezt személyesen Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter jelentette be Napkoron  2017. augusztus 31-én a napkori Jósika Miklós Általános Iskola tanévnyitóján.

A tanévnyitón köszöntötték a diákokat, tanárokat és a szülőket. Az évnyitón jelen volt dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, illetve a Nyíregyházi Tankerületi Központ igazgatója, Gaszperné Román Margit is. A fejlesztési miniszter – nem kis meglepetést okozva a jelenlévőknek – beszámolt arról a kormánydöntésről ami a településnek mintegy 670 millió forintos forrást biztosít az általános iskolájának korszerűsítésére, a „kedvező tanulási környezet” fejlesztésére és kialakítására.

A kormányhatározat Napkort „Közép-Nyírség gyöngyszemének” nevezi – emelte ki Seszták Miklós.

Az iskolában két elsős osztály indult, így összesen hét alsós és hat felsős osztályba járnak a diákok. Az előző évhez képest többen kezdték meg itt a tanulmányaikat.

2017. augusztus 31- én dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter bejelenti a 670 millió forint  támogatást, amit a település iskolájának felújításra nyert az iskola.  Fotó: keletfoto.hu

-MD-

További fotók a keletfoto.hu oldalon