Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Öt hektáros területen foltokban a száraz aljnövényzet gyulladt ki péntek délután Nyírtelek külterületén, Görögszálláson. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott tartózkodók eloltották, a tűzoltók a területet átvizsgálták. Nyíregyházán, a Tüzér utcában az összehordott szemét égett, a város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.


Nagyméretű fenyőfa dőlt meg egy lakóház előkertjében, ami az épületet és a villanyvezetéket is veszélyeztette péntek délután Ibrányban. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész és dugólétra segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Vásárosnaményban, a Beregszászi úton egy nagyméretű fa az úttestre dőlt, a helyi önkormányzati tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt.

Árokba hajtott egy személygépkocsi pénteken este a 4-es számú főúton, Újfehértó közelében. A balesetben egy ember sérült meg. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

A kép illusztráció!