Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Pátyodon, a Petőfi Sándor utcában. A balesetben senki nem sérült meg. A csengeri önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd drótkötél segítségével a forgalmi akadályt megszüntették.

Szintén árokba hajtott, majd fának csapódott egy személygépkocsi a Balkányt és Nyíradonyt összekötő úton. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, ahol a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Lehasadt egy nagyméretű fa ága vasárnap délelőtt Záhonyban, a József Attila utcában, ahol a közlekedést akadályozta. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

Meglazult cserepek miatt riasztották a nyírbátori hivatásos tűzoltókat vasárnap délelőtt a város Gyöngyvirág utcájában, ahol azok veszélyt jelentettek az arra közlekedőkre. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a meglazult tetőfedő anyagokat kéziszerszámok és dugólétra segítségével visszarögzítették. Személyi sérülés nem történt.

A kép illusztráció!