Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A nyíregyházi rendőrök várják az ismeretlen kistehergépkocsi sofőrjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a balesetnek szemtanúi voltak, vagy az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 15010/4339/2017. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint Kemecse Szent István utcán közlekedett személygépkocsival az Árpád utca felé 2017. augusztus 24-én 6 óra körül egy 44 éves kótaji férfi.

A járművezető kanyarodása során nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy motorkerékpárosnak, melynek következtében a két jármű összeütközött. A baleset során a motorkerékpár vezetője, egy 58 éves kemecsei férfi a helyszínen életét vesztette, a személygépkocsi sofőrjét könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A büntetőeljárás során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a balesetnek szemtanúja lehetett egy fehér színű, platós kialakítású kistehergépkocsi vezetője, aki a szemle megkezdése előtt távozott a helyszínről.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen kistehergépkocsi sofőrjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a balesetnek szemtanúi voltak, vagy az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22