Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Nagy mennyiségű csapadék víz gyűlt össze csütörtök reggel Újfehértón, Tokaji utcában, amely négy lakóházat is veszélyeztetett. A város önkormányzati tűzoltói motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Több ága is lehasadt egy tizenöt méter magas fenyőfának, amelyek akadályozták a közlekedést csütörtök délelőtt Szamosszegen, a Kölcsey Ferenc utcában, illetve egy épület tetején megrongálta a tetőfedő anyagot. A mátészalkai hivatásos tűzoltók dugólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a lelógó faágakat és az épület tetején az omlásveszélyt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Épületnek ütközött egy rakomány nélküli nyergesvontató csütörtök délután a 49-es számú főúton, Csengersima belterületén. A balesetben senki nem sérült meg. A csengeri önkormányzati tűzoltók a szerelvényt áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Kigyulladt egy olajhűtésű szivattyú csütörtökön délután Tiszavasváriban, a Kabay János utca egyik telephelyén. A város önkormányzati, a nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók két habsugárral és két kézi tűzoltó készülékekkel oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. A tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják.

A kép illusztráció!