Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

“A Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség hazánk egyik legkedveltebb turisztikai desztinációja lehet” – mondta Seszták Miklós Kisvárdán, ahol Turizmus 2.0 – turizmusfejlesztés 2017-2030 címmel tartott konferenciát az idén nyáron létrehozott Felső-Szabolcsi Tokaji Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. – írja a frissmedia.hu

A térség rendkívüli vonzerővel bír. Kulturális örökségünk, értékeink, tájaink, vizeink, földrajzi adottságaink, kulturális, sport-, bor- és gasztronómiai kínálatunk vonzza a turistákat. De az idegenforgalmat az is meghatározza, hogy képesek vagyunk-e mindezt egybe sűríteni, képesek vagyunk-e olyan közös énképet kialakítani, amelynek ereje sugárzik az idelátogató közönség felé. Felkészültségünk, infrastruktúránk, ötletességünk képessé tesz minket erre. Olyan élményeket tudunk nyújtani az idelátogatóknak, amelyeket más térségek nem. A Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség kiemelt turisztikai fejlesztési térség hazánk egyik legkedveltebb turisztikai desztinációja lehet mind a belföldi, mind a külföldi utazók számára.” – adta meg a választ a fejlesztési miniszter, a hazai turizmusfejlesztés irányait pedig előadásában, dr. Guller Zoltán a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

A konferencia keretében „Van, Volt, L.E.S.Z. Feszt” címmel tartott előadást Török László fesztiváligazgató, a 20 éves Vadasparkról pedig – mely nem mellesleg nem csak hazánkban, hanem Európa-szerte híres és egyedülálló – Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A teljes cikk itt olvasható

Vezetőkép: Szabó Sándor/frissmedia.hu