Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. Attila 33 éves hajdúhadházi és Cs. László 48 éves téglási lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2017. szeptember 19-én egy újfehértói házba a nyitva hagyott bejárati ajtón keresztül bementek, ahonnan órát, készpénzt, és ékszereket tulajdonítottak el.

A nyíregyházi rendőrök a debreceni nyomozókkal közösen a feltételezett tetteseket néhány órán belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint a férfiak további négy nyíregyházi betöréssel is megalapozottan gyanúsíthatóak. A helyszínekről főként készpénzt és ékszereket vittek el, de volt ahonnan egy gépkocsival távoztak. A lopott járművet az eljárás során a nyomozók Újfehértó külterületén hátrahagyva megtalálták és lefoglalták. A rendőrök a gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Cs. Lászlót a bíróság azóta előzetes letartóztatásba helyezte, L. Attila szabadlábon védekezik. Harmadik szökésben lévő társukat elfogatóparancs alapján 2017. szeptember 29-én a hajdúhadházi rendőrök fogták el otthonában. A nyíregyházi nyomozók a bűncselekmények elkövetésével szintén megalapozottan gyanúsítható 38 éves B. Csabát gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették.