Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az Állatok Világnapját minden évben október 4-én, Assisi Szent Ferenc napján rendezik meg világszerte. A jeles nap alkalmából a Nyíregyházi Állatpark 50% kedvezményt biztosít minden látogatónak, így példáúl a csoportos óvodás jegy 300 Ft, az iskolás jegy 600 Ft lesz. Természetesen a kedvezmény az egyéni jegy vásárlásakor is érvényes.


A Nyíregyházi Állatparkban minden évben más-más tematikája van az Állatok világnapjának. Az idei rendezvény kiemelt témája a hazai erdők élővilága lesz, mely az itt tapasztaltak alapján is, méltatlanul el van feledve, hiszen az ide látogatók is elsősorban az egzotikus állatokra kíváncsiak.

Ennek apropóján a szerdai programban résztvevők, alaposabban megismerkedhetnek a magyar erdők lakóival. A nap kiemelt állata az európai bölény lesz, mely egykor hazánkban is élt, s az európai állatkerti fajmegőrzés segítségével sikerült megmenteni a fajt a kipusztulástól.

Lesz nyomolvasás, erdészeti bemutató, Múzeumozoo a Jósa András Múzeum pedagógusaival, kézműves foglalkozás és játékos feladatmegoldás is.
A programok a délelőtti órákban zajlanak majd, míg délután a megszokott állatbemutatók, a papagáj és fóka show tekinthető majd meg.
Mindenkit szeretettel várunk az eseményre!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22