Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A tavalyi évben több mint 400 ezer ügyfél fordult meg a megyei kormányablakoknál így nem csoda, hogy az egyre szélesebb szolgáltatásokat kínáló, többek közt  adóügyek intézésére is lehetőséget adó tiszavasvári kormányablak idei ügyfeleinek száma ma elérte a bűvös ötvenezret. Éva, aki a  Nők 40 program ügyintézése miatt érkezett a kormányablakhoz kissé meglepődött  a fogadtatáson mikor meglátta a két öltönyös úriembert.

Évát a bejáratnál nem más mint Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal részéről Román István kormánymegbízott, valamint Tiszavasvári Járási Hivatal vezetője Dr. Hosszú József várta.

Az ügyintézést követően Éva a kormánymegbízottól virágot, míg a hivatalvezetőtől egy emléktáblát kapott. Az ötvenezredik ügyfél elmondása szerint az ügyintézés során minden gördülékenyen ment.

Évát kisebb meglepetés fogadta Tiszavasváriban 2017. október 4-én,  amikor megérkezett a kormányablakhoz ötvenezredik ügyfélként. (B-J )Dr. Hosszú József hivatalvezető, Tiszavasvári Járási Hivatal; Román István kormánymegbízott, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal; Éva az ötvenezredeik ügyfél. Fotó: keletfoto.hu

Fotó: keletfoto.hu

További képek itt