Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Nagydoboson, a Fő utcában, ahol az ütközés következtében az oszlop az úttestre dőlt, átmenetileg ötvenkét fogyasztási helyen szünetelt az áramszolgáltatás.

A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. Szintén villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Tiszalökön is, a Kossuth és a József Attila utcák kereszteződésében, ahol a jármű a tartóoszlopra szorult. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, ahol a járművet a tartópillérről leemelték. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy dízel üzemű kisteherautó motor és utastere vasárnap délelőtt Szamosszegen, a Szatmári utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Berendezési tárgyak kaptak lángra vasárnap délután egy különálló melléképületében Nyíregyháza külterületén, Gerhátbokorban. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Fotó: keletfoto.hu