Lángolt a kisteherautó

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Nagydoboson, a Fő utcában, ahol az ütközés következtében az oszlop az úttestre dőlt, átmenetileg ötvenkét fogyasztási helyen szünetelt az áramszolgáltatás.

A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. Szintén villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Tiszalökön is, a Kossuth és a József Attila utcák kereszteződésében, ahol a jármű a tartóoszlopra szorult. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, ahol a járművet a tartópillérről leemelték. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy dízel üzemű kisteherautó motor és utastere vasárnap délelőtt Szamosszegen, a Szatmári utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Berendezési tárgyak kaptak lángra vasárnap délután egy különálló melléképületében Nyíregyháza külterületén, Gerhátbokorban. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Fotó: keletfoto.hu

Hozzászólások

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök