Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

2018-ban meg lehet törni Orbán Viktor elnyomó hatalmát – állította Szigetvári Viktor az Együtt választmányi elnöke a Városháza előtti sajtótájékoztatóján.

Pártja már elfogadta választási programját, mely közel ötszáz pontban foglalkozik a tennivalókkal. Az Együttnek mind a 106 választó kerületben van elfogadott jelöltje, de készek vagyunk arra, hogy mindenütt a lehető legjobb jelöltben egyezzünk meg az ellenzéki pártokkal, így biztosítsuk a Fidesz legyőzését. Nyíregyházán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 1-es számú választókerületében ilyen esélyes jelölje van az Együttnek:

Lövei Csabát indítjuk, akit a Párbeszéd is-mint Karácsony Gergely bejelentette- támogat. Biztató jelzéseket kapunk személyét illetően más ellenzéki pártok részéről is – jelentette ki Szigetvári

Magyarország bajai között vezető helyen áll az egészségügyi ellátás folyamatos tönkremenetele – vette át a szót pártja programjára utalva Lövei Csaba.

– Szerdán a miniszterelnök egy nyíregyházi logisztikai központ átadásán tett hitet a magánegészségügy mellett, akárcsak a megye és város vezetői nemrég egy magánklinika átadásán.

Ezzel bizony az “út szélén” hagyják a fizetni nem tudó embereket – vélekedett az önkormányzati képviselő, s leszögezte: pártja az első teendőként fog az egészségügy rendbetételével, az orvosok, ápolók, más egészségügyi dolgozók dolgozók elvándorlásának megállításával foglalkozni.

Kép: ezahir.hu/archívum

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22