Választások: Nyíregyházán Lövei Csabát indítja 2018-ban az Együtt és a Párbeszéd – A Fidesz hatalma jó jelölttel megtörhető!

2018-ban meg lehet törni Orbán Viktor elnyomó hatalmát – állította Szigetvári Viktor az Együtt választmányi elnöke a Városháza előtti sajtótájékoztatóján.

Pártja már elfogadta választási programját, mely közel ötszáz pontban foglalkozik a tennivalókkal. Az Együttnek mind a 106 választó kerületben van elfogadott jelöltje, de készek vagyunk arra, hogy mindenütt a lehető legjobb jelöltben egyezzünk meg az ellenzéki pártokkal, így biztosítsuk a Fidesz legyőzését. Nyíregyházán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 1-es számú választókerületében ilyen esélyes jelölje van az Együttnek:

Lövei Csabát indítjuk, akit a Párbeszéd is-mint Karácsony Gergely bejelentette- támogat. Biztató jelzéseket kapunk személyét illetően más ellenzéki pártok részéről is – jelentette ki Szigetvári

Magyarország bajai között vezető helyen áll az egészségügyi ellátás folyamatos tönkremenetele – vette át a szót pártja programjára utalva Lövei Csaba.

– Szerdán a miniszterelnök egy nyíregyházi logisztikai központ átadásán tett hitet a magánegészségügy mellett, akárcsak a megye és város vezetői nemrég egy magánklinika átadásán.

Ezzel bizony az “út szélén” hagyják a fizetni nem tudó embereket – vélekedett az önkormányzati képviselő, s leszögezte: pártja az első teendőként fog az egészségügy rendbetételével, az orvosok, ápolók, más egészségügyi dolgozók dolgozók elvándorlásának megállításával foglalkozni.

Kép: ezahir.hu/archívum

Hozzászólások

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök